Το προφίλ του Ερυθρού Αστέρα

Για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή τους ιστορία Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας θα τεθούν αντιμέτωποι σε διοργάνωση της UEFA.

Το προφίλ του Ερυθρού Αστέρα

Δύο σωματεία που είναι αδελφοποιημένα και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους τόσο σε επίπεδο διοικήσεων, όσο και σε επίπεδο οπαδικό θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον 2ο όμιλο του Champions League, τον οποίο συμπληρώνουν οι Μπάγερν Μονάχουν και η Τότεναμ.

Champions League 2019-20: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους

Ο Ερυθρός Αστέρας φέτος ενισχύθηκε αρκετά προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο, πράγμα που απέδειξε αποκλείοντας την Γιουνγκ Μπόις με δύο ισοπαλίες (2-2 εκτός και 1-1 στο Βελιγράδι).

Το προφίλ της Μπάγερν Μονάχου

Προπονητής του είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό για την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει στον Πανιώνιο πριν αναλάβει τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Το προφίλ της Τότεναμ

Στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ξεχωρίζουν οι αποκτήσεις του Ματέο Γκαρσία με τον οποίο «κονταροχτυπήθηκε» με τον Ολυμπιακό, αλλά ο πρώην παίκτης του Άρη τελικά έγινε κάτοικος Βελιγραδίου και του Κάνιας που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Η έδρα του είναι το «Ράικο Μίτιτς» χωρητικότητας 53.000. Είναι γνωστό και ως «Μαρακανά» της Σερβίας, ένα γήπεδο που οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν επισκεφθεί πολλές φορές αφού όπως σας γράψαμε στην αρχή είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Αστέρα και συχνά πάνε στο Βελιγράδι σε αγώνες των Σέρβων, όπως άλλωστε συμβαίνει και το αντίθετο.