Το προφίλ της Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League.

Το προφίλ της Μπάγερν Μονάχου

Την Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για τον δεύτερο όμιλο του Champions League. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες το 2015 τότε που οι Βαυαροί πανηγύρισαν τη νίκη στο Φάληρο με 3-0 και στη Γερμανία με 4-0.

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους

Οι πρωταθλητές Γερμανίας αποτελούν μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς έχουν κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το προφίλ της Τότεναμ

Προπονητής της ομάδας είναι ο Νίκο Κόβατς ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου μιας και η αγωνιστική εικόνα δεν ικανοποίησε τον κόσμο του συλλόγου.

Το προφίλ του Ερυθρού Αστέρα

Το γήπεδο της Μπάγερν είναι η «Allianz Arena» που έχει χωρητικότητα 70.000 θεατών και αποτελεί ένα από τα θεαματικότερα παγκοσμίως.

Μετά την αποχώρηση των Ρόμπεν και Ριμπερί τον ρόλο του ηγέτη έχει αναλάβει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ενώ ο Τόμας Μίλερ αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μηχανή των Βαυαρών.

Να σημειωθεί πως στο ρόστερ της Μπάγερν προστέθηκε ο Φιλίπε Κοουτίνιο που παραχωρήθηκε δανεικός από τη Μπαρτσελόνα αλλά και ο Ιβάν Πέρισιτς από την Ίντερ.