Το προφίλ της Τότεναμ

Την αγγλική Τότεναμ θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός στον δεύτερο όμιλο του Champions League. Το προφίλ της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Το προφίλ της Τότεναμ

Την Τότεναμ θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός στον δεύτερο όμιλο του Champions League.

Champions League 2019-20: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της περσινής διοργάνωσης καθώς απέκλεισε κατά σειρά το μεγαθήριο που λέγεται Μάντσεστερ Σιτι και την εκπληκτική ομάδα του Άγιαξ στα ημιτελικά, και βρέθηκε απέναντι στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ στον μεγάλο τελικό ωστόσο ηττήθηκε από τους «reds» με 2-0.

Το προφίλ της Μπάγερν Μονάχου

Τα «σπιρούνια» διαθέτουν πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ τους καθώς σε αυτό βρίσκονται σπουδαίες μονάδες όπως ο επιθετικός Χάρι Κέιν, ο μέσος Ντέλε Άλι και φυσικά ο μεγάλος πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης Κρίστιαν Έρικσεν.

Το προφίλ του Ερυθρού Αστέρα

Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας Μαουρίτσιο Ποκετίνο, πρόκειται για έναν ανερχόμενο προπονητή ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι των Λονδρέζων από το 2014 και έχει γίνει κατά καιρούς «μήλον της έριδος» για μεγάλα κλαμπ. Ο Ποκετίνο είναι λάτρης του 4-2-3-1 και του αρέσει να χτίζει την ομάδα από την άμυνα στην επίθεση με «αιχμές του δόρατος» τους ταχύτατους Έρικσεν, Άλι και «σκόρερ ολκής» τον Κέιν.

Αναλυτικά το ρόστερ της Τότεναμ:

Ο. Λορίς, Π. Γκατσανίγκα, Σ. Οριέ, Ντ. Ρόουζ, Ρ. Σεσενιόν, Τ. Αλντερβέιρελντ, Μπ. Ντέιβις, Γ. Φερτόνχεν, Ντ. Σάντσεζ, Χ. Φόιτ, Κ.Γ. Πίτερς, Ε. Ντάιερ, Λούκας Μόουρα, Μ. Σισοκό, Τ. Ντομπελέ, Ε. Λαμέλα, Β. Γουανιάμα, Τζ. Λο Κέλσο, Χ. Γουίνκς, Ντ. Άλi
Κ. Έρικσεν, Χ.Μ. Σον, Χ. Κέιν