Ο Ραντζέλοβιτς βάζει «δύσκολα» στον Μαρτίνς!

Ο Σέρβος σε ακόμη ένα ματς έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Φαβορί για την ενδεκάδα στην Ρωσία παραμένουν οι Μασούρας και Ποντένσε, αλλά ο Λάζαρ δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Ο Ραντζέλοβιτς βάζει «δύσκολα» στον Μαρτίνς!

Από τα νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αν ένας ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να μπει… σφήνα στην ενδεκάδα, είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Πέρασε και αυτό το τεστ ο Ραντζέλοβιτς

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στον Ρέντη, το πιθανότερο σενάριο είναι να ξαναδούμε τον Μασούρα και τον Ποντένσε στα «φτερά» της επίθεσης. Αυτή φέρεται να είναι η πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Η κριτική των παικτών: Ό,τι καλύτερο ο Ραντζέλοβιτς

Από την άλλη όμως δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στη νέα πολύ καλή και «γεμάτη» εμφάνιση του Ραντζέλοβιτς. Με την Κράσνονταρ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» τους Ρώσους με δύο γκολ.

Τα γκολ του Ολυμπιακός - Κράσνονταρ 4-0 (vid)

Με τον Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησε βασικός και είχε συμμετοχή στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά και στην τεράστια ευκαιρία του Σουντανί που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Το τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Ραντζέλοβιτς

Με λίγα λόγια, ο Ραντζέλοβιτς βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον Μαρτίνς.

Ξαναλέμε όμως ότι στην παρούσα φάση ο Σέρβος είναι αουτσάιντερ έναντι των Μασούρα και Ποντένσε για τη ρεβάνς της Ρωσίας. Απομένει ωστόσο ακόμα μία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο γήπεδο της Κράσνονταρ. Εκεί θα προσπαθήσει ξανά ο Ραντζέλοβιτς να βάλει «δύσκολα» στον προπονητή του.