Πέρασε και αυτό το τεστ ο Ραντζέλοβιτς

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σέρβος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Πειραιά και χτυπάει με την αξία του την πόρτα της ενδεκάδας.

Πέρασε και αυτό το τεστ ο Ραντζέλοβιτς

Το πρόσωπο του αγώνα με την Κράσνονταρ για τα play-offs του Champions League ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή και κατάφερε με δύο γκολ να δώσει ουσιαστικά την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Σέρβος μπορεί να έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Πειραιά όσο αγωνίστηκε.

Για τον Λάζαρ ήταν ένα στοίχημα το γεγονός πως έπαιξε από την αρχή και μάλιστα σε ένα ματς πρωταθλήματος και κόντρα σε έναν αντίπαλο που πάντα δυσκολεύει τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα είχε περάσει αλλαγή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και είχε… χτυπήσει στο φινάλε.

Ο «τσόγλανος» από τη Σερβία

Κάποιος μπορεί να πει ότι ο μικρός σε εκείνο το διάστημα βρήκε χώρους και τους αντιπάλους κουρασμένους και έκανε τις ζημιές. Ήταν ένα θέμα να τον βλέπαμε να παίξει βασικός. Ο Ραντζέλοβιτς παίζοντας από την αρχή στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες έδειξε ότι πράγματι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι πάστα μεγάλου παίκτη και το απέδειξε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Πρώτα απ' όλα δεν κρύβεται, ζητάει τη μπάλα και συμμετέχει στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού. Από τα πόδια του Λάζαρ δημιουργήθηκαν οι καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού και αν ο Σουντανί δεν είχε πέσει πάνω στον φοβερό Παπαδόπουλο η ομάδα του Πειραιά θα είχε καθαρίσει το ματς πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα.

Ραντζέλοβιτς: Η «κλοπή» από Ερυθρό Αστέρα, Παρτίζαν και η «τρέλα» του

Ο μικρός με όπλο την ταχύτητα του και την ποιότητα που έχει κατάφερε σε ένα δύσκολο ματς να φανεί και να είναι ό,τι καλύτερο είχε ο Ολυμπιακός δημιουργικά. Έχει τρομερή ενέργεια ο πιτσιρικάς και έχει να δώσει πολλά στη διάρκεια της σεζόν. Γι' αυτόν ήταν ένα τεστ το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και το πέρασε με επιτυχία.