Το τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Ραντζέλοβιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης πριν το παιχνίδι με την Κράσνονταρ.

Το τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Ραντζέλοβιτς

Στο παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και μάλιστα ο μικρός κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι και να κλειδώσει την πρόκριση για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Σέρβος έχει κερδίσει τον προπονητή του και αποδεικνύεται σε μία πολύτιμη μονάδα για την ομάδα.

Και για το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ ο Ρανζέλοβιτς είναι ο άσος που κρύβει στο μανίκι του ο προπονητής του Ολυμπιακού. Από το μυαλό του έχει περάσει να τον ξεκινήσει και βασικό, αλλά αυτό δεν θα γίνει ούτε στο πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ.

Το σίγουρο είναι πως ο Λάζαρ θα έχει σημαντικό ρόλο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ειδικά από τη στιγμή που ξεκινούν και τα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τετ α τετ με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για μερικά λεπτά με τον Σέρβο εξτρέμ για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη και θεωρεί ότι θα του δώσει λύσεις και την Τετάρτη το βράδυ.