Τι έγραψε ο ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό τηλεσχολιαστή και τους γυμνούς οπαδούς

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επεσήμανε πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Άγιαξ ενώ έκανε λόγο για ρατσιστικά σχόλια από Ολλανδό δημοσιογράφο.

Τι έγραψε ο ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό τηλεσχολιαστή και τους γυμνούς οπαδούς

Άγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2: Αγκαλιές του Σαββίδη, το χέρι στο τέλος και οι οπαδοί στο Άμστερνταμ (vid)

Με ανάρτηση της στα social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το αποτέλεσμα του εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ.

Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν λάθος Πόουσον - Καμία σχέση με τον διαιτητή του 'Αμστερνταμ! (pics)

Στα πλέι οφ του Champions League o Άγιαξ, 3-2 τον ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» ο διαιτητής της συνάντησης έκρινε το αποτέλεσμα, ενώ εξέφρασαν τα παράπονα τους για τα σχόλια Ολλανδού δημοσιογράφου, που όπως υποστήριξαν ήταν άκρως ρατσιστικά και είχαν αποδέκτες τόσο τους φιλάθλους της ομάδας όσο και τους Έλληνες πολίτες.

Άγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2: Tα highlights του αγώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.

Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.

( ΣΣ: Μόλις η κάμερα εστίασε στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν βγάλει και τις μπλούζες τους, ειπώθηκε δημόσια από τον Ολλανδό τηλεσχολιαστή: «Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι' αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν»)

Μια - καθυστερημένη έστω - επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA.