Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν λάθος Πόουσον - Καμία σχέση με τον διαιτητή του 'Αμστερνταμ! (pics)

Αντί να επιτεθούν λεκτικά στον διαιτητή του ματς με τον Άγιαξ, το έκαναν εναντίον υπαλλήλου βρετανικής εταιρίας χρωμάτων!

Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν λάθος Πόουσον -  Καμία σχέση με τον διαιτητή του 'Αμστερνταμ! (pics)

Απίστευτο διαδικτυακό περιστατικό με οργισμένους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλησαν να επιτεθούν λεκτικά στον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Άγιαξ, Κρεγκ Πόουσον.

Οι οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά», αντί να «τα χώσουν» στον Άγγλο ρέφερι της συνάντησης, το έκαναν εναντίον συνονόματου υπαλλήλου βρετανικής εταιρίας χρωμάτων!

Τι έγραψε ο ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό τηλεσχολιαστή και τους γυμνούς οπαδούς

Μάλιστα, η εταιρία Osmo UK εξέδωσε όχι μία, αλλά δύο ανακοινώσεις, προκειμένου να πείσει τους οπαδούς ότι τα είχαν βάλει με λάθος άνθρωπο, αλλά μάταια.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πείστηκαν και συνέχισαν να «στολίζουν» με αρνητικά μηνύματα τον υπάλληλο, ενώ κάποιοι τα έβαλαν και με την εταιρία υποστηρίζοντας ότι δεν προσφέρει επαρκείς υπηρεσίες!

Η επίσημη ανακοίνωση της Osmo UK για την παρεξήγηση αναφέρει:

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσον, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις καταχρηστικές, καταστρεπτικές και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».