Έπαθαν πλάκα με τον Σεμέδο στην Μπασάκσεχιρ!

Οι Τούρκοι μιλούσαν περισσότερο από κάθε άλλον για έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Για τον Πορτογάλο στόπερ που και στην Πόλη ήταν απροσπέλαστος.

Έπαθαν πλάκα με τον Σεμέδο στην Μπασάκσεχιρ!

Ο Ολυμπιακός έκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, αλλά στο λιμάνι φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους γιατί αναγνωρίζουν τη δυναμικότητα και την ποιότητα της Μπασάκσεχιρ και ειδικά ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για μία ομάδα που είναι περισσότερο επικίνδυνη μακριά από την Τουρκία παρά στο «σπίτι» της.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Γκρίζοι Λύκοι στην Κωνσταντινούπολη

Τι λένε όμως και οι γείτονες για όλα όσα συνέβησαν στο «Fatih Terim Stadium»; Ναι μεν στέκονται στον χαμό που έγινε στα αποδυτήρια μετά το ματς, αλλά στην πραγματικότητα οι Τούρκοι συνάδελφοι περισσότερο έκαναν αναφορές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

Αφού λοιπόν εξέφρασαν τις απορίες τους για τη μη χρησιμοποίηση του Αρντά Τουράν, στη συνέχεια πήρε «σκυτάλη» ο... Σεμέδο!

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Χαμός στα αποδυτήρια - Ο διαιτητής μοίραζε κάρτες στους Τούρκους

Ο Πορτογάλος στόπερ εντυπωσίασε τους Τούρκους. Σε ακόμη ένα ματς ο Σεμέδο έμοιαζε απροσπέλαστος, μόνος του «καθάρισε» τρεις αντεπιθέσεις – φαρμάκι της Μπασάκσεχιρ και είναι χαρακτηριστικό ότι από την Πόλη προέκυπτε η πληροφορία ότι δεν θα προκαλέσει σε κανέναν εντύπωση αν του χρόνου τέτοια εποχή «σκάσει» καμιά πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο από την «Μπασάκ».

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Η απόκρουση του Σα στο πέναλτι του Βίτσκα (vid)

Με λίγα λόγια, έπαθαν πλάκα. Θεωρούν μάλιστα, εκτός από τον Σα φυσικά, τον Σεμέδο ως έναν από τους «υπεύθυνους» για το γεγονός ότι η τουρκική ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Να θυμίσουμε ότι και προ δέκα ημερών, ο Σεμέδο είχε την τιμητική του και στον Τύπο της Τσεχίας, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν «γίγαντα»!