Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Χαμός στα αποδυτήρια - Ο διαιτητής μοίραζε κάρτες στους Τούρκους

Φρικτά παράπονα από τον Ισραηλινό διαιτητή της αναμέτρησης, Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός, είχαν οι Τούρκοι. Ακολούθησε χαμός στα αποδυτήρια, με τον ρέφερι να μοιράζει και εκεί κάρτες, κόκκινες και κίτρινες.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Χαμός στα αποδυτήρια - Ο διαιτητής μοίραζε κάρτες στους Τούρκους

Ο βοηθός του Οκάν Μπουρούκ, Ιρφάν Σαράγογλου τόνισε:

Δύο καλές ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να γίνει καλός αγώνας. Εχουμε παράπονα. Το ξαναλέω: Εχουμε παράπονα από τον διαιτητή. Σε όλο το ματς έπαιζε κόντρα την Μπασάκσεχιρ και μετά το ματς ξαναέβγαλε τον προπονητή μας και τον παίκτη μας. Τι ήθελε να κάνει κι εμείς δεν καταλάβαμε. Δεν ξέρετε τι έχει γίνει στα αποδυτήρια, πρέπει να το μάθετε. Ο κύριος Οκάν Μπουρούκ είπε στον διαιτητή «θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά εσείς δεν μας δώσατε την ευκαιρία να παίξουμε». Μετά τον έβγαλε έξω. Ο Αζουμπουίκε του είπε «ντροπή» και τον πέταξε έξω(κόκκινη κάρτα).

Όσο ζημιά κάνει στον οργανισμό της Μπασάκσεχιρ η απόφαση του διαιτητή, κάνει και στο ποδόσφαιρο. Αυτά αν γίνονταν για τον κόουτς του Ολυμπιακού, τα ίδια θα έλεγα. Να αφήσουμε τον διαιτητή και να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό. Όπως θα ξέρετε, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Έπαιξαν πολύ καλά. Το γκολ που πέτυχε ήταν πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια. Όπως είχαμε πει χθες, έχουμε δύο παιχνίδια. Το πρώτο το κέρδισε ο Ολυμπιακός, για εμάς τελείωσε ένα παιχνίδι. Στο δεύτερο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή προετοιμασία για το Καραϊσκάκη. Δεν θέλουμε να χάσουμε. Ό,τι έρθει από το χέρι μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ στην ομάδα μου που έμειναν 10 παίκτες και ο ένας βοήθησε τον άλλον. Τις ευκαιρίες που είχαμε, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον τερματοφύλακα. Στο άλλο ματς θα προσπαθήσουμε 11 με 11 να τελειώσουμε το ματς.

- Είχατε πολλές ευκαιρίες, αλλά γιατί σήμερα δεν έπαιξε ο Αρντά;

Δεν ήταν τραυματίας, αλλά τον ετοιμάζουμε για το δεύτερο ματς.

- Οι κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο δεν σας άφησαν να παίξετε καλά;

Όχι. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Αν κοιτάξετε κάναμε σε όλο το παιχνίδι 9 φάουλ και είδαμε 4 κίτρινες κάρτες. Και η 5η που βγήκε και κόκκινη. Ο Ολυμπιακός είδε μόλις 1 κάρτα. Έντεκα κόρνερ κέρδισε η Μπασάκσεχιρ και ένα ο Ολυμπιακός.

O προπονητής Οκάν Μπουρούκ τόνισε: «Δύο εξαιρετικά clubs, χώρες, ομάδες που είναι κοντά στην ποιότητα έπαιξαν σε ένα ματς του Champions League. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν από την πλευρά τους, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα. Δυστυχώς οι αποφάσεις του διαιτητή στο τελευταίο κομμάτι του ματς δεν ήταν δίκαιες. Η συμπεριφορά του διαιτητή στο τέλος δεν ήταν σωστή».