«Υψηλού κινδύνου» το ζευγάρι Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ!

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, με την Μπασακσεχίρ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα είναι στο «μικροσκόπιο» της UEFA 

«Υψηλού κινδύνου» το ζευγάρι Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ!

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, εδώ που τα λέμε, όταν έρχονται αντιμέτωπες μια ομάδα από την Ελλάδα και την Τουρκία (με όλο το μπακράουντ των τεταμένων σχέσεων των δύο χωρών σε πολιτικό επίπεδο...), πόσο μάλλον όταν υπάρχει και το συγκεκριμένο αγωνιστικό διακύβευμα (πρόκριση στα πλέι οφς του Champions League με ...ορίζοντα τους χρυσοφόρους ομίλους).

Η UEFA, όπως αναμενόταν, άλλωστε, ανακοίνωσε ότι οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού - Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, στις 07/08 και 13/08, χαρακτηρίστηκαν «υψηλού κινδύνου».
Εφιστώντας, ουσιαστικά, στις διαγωνιζόμενες ομάδες την προσοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος με 2ετή αναστολή, λόγω της εισβολής των θεατών του (που πανηγύριζαν), μετά το τέλος του θριαμβευτικού αγώνα με την Μίλαν (3-1), για τους ομίλους του Europa League, τον περασμένο Δεκέμβρη.

Βέλγικα «μάτια» στην Πόλη

Επιπρόσθετα η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε τόσο τους Πειραιώτες, όσο και την Τούρκικη ομάδα, ότι ορίστηκε security οfficer του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (20.45), στην Πόλη, ο Βέλγος Νίκο ντε Πάουβ.