Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την τουρκική ομάδα σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν και το fosonline σκιαγραφεί τον σύλλογο που λατρεύει ο Ερντογάν.

Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Πρόκειται για μια ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Τουρκίας η οποία πέρυσι έκανε ηχηρές μεταγραφές που θα συνεχίσουν και φέτος στο ρόστερ της. Ποδοσφαιριστές όπως ο Αρντά Τουράν, ο Ντεμπά Μπα, ο Φρέι, ο Κλισί και ο Ρομπίνιο θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Σε αυτή την ομάδα αγωνίζεται και ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό και Ατρόμητο.

Στον δρόμο του Ολυμπιακού η Μπασακσεχίρ

Η πορτοκαλί μπλούζα και το μπλε σορτς είναι τα χρώματα της ομάδας η οποία φέτος έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή από τη Γαλατασαράι για δύο βαθμούς διαφορά.

Το Στάδιο «Φατίχ Τερίμ» είναι η έδρα της ομάδας. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα γήπεδα της Τουρκίας και έχει χωρητικότητα 17.800 θέσεων. Η Μπασακσεχίρ αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας τα τελευταία έξι χρόνια και είναι ήδη ανάμεσα στις υπερδυνάμεις της χώρας.

Οι καλοκαιρινές μεταγραφές της Μπασακσεχίρ

ΗΡΘΑΝ: Έντσο Κρίβελι, Μιγκέλ Bιέιρα, Αζίζ Μπεχίτς, Μουχάμετ Ντεμίρ, Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν, Φουρκάν Σογιάλπ, Αζουμπίκε Οκετσούκου (δανεικός), Πονκ.

ΕΦΥΓΑΝ: Εμρέ Μπελόζογλου, Φεντόρ Κουντριάσοφ, Αλπασλάν Ερντέμ, Αταμπέι Σίσεκ, Μουχαρέμ Ονέρ.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Βολκάν Μπαμπατσάν, Μερτ Γκιουνόκ, Φαρούκ Τσακίρ

Αμυντικοί: Γκαέλ Κλισί, Ζόσεφ Αταμά, Αλεξάντρου Επουρεάνου, Αζίζ Μπεχίτς, Ζούνιορ Καϊσαρά, Μιγκέλ Bιέιρα, Πονκ.

Μέσοι: Εντιν Βίσκα, Μάριο Μισίρ, Αρντά Τουράν, Ελιέρο Ελία, Ιρφάν Καχβετσί, Μαχμούτ Τεκντεμίρ, Μίλος Γιόγιτς, Φουρκάν Σογιάλπ, Αζουμπίκε Οκετσούκου,

Επιθετικοί: Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν, Στέφανο Ναπολεόνι, Ντεμπά Μπα, Ρομπίνιο, Έντσο Κρίβελι, Μουχάμετ Ντεμίρ.