Γκουαρντιόλα: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε για τον αγώνα ρεβάνς με την Κοπεγχάγη στους «16» του Champions League.

Γκουαρντιόλα: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά»

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται αύριο (6/3) την Κοπεγχάγη στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τους «16» του Champions League και μπορεί οι «πολίτες» να είχαν κερδίσει το πρώτο ματς με 3-1, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, έκρουσε τον… κώδωνα στους παίκτες του.

«Στο ποδόσφαιρο, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Όλα μπορούν να συμβούν. Δεχόμαστε γκολ στο 85ο λεπτό, δεχόμαστε δεύτερο, πρέπει να πάμε στην παράταση. Σέβομαι πολύ την Κοπεγχάγη. Αμύνονται, έχουν καλό σύστημα, είναι πραγματικά καλά οργανωμένοι», είπε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ, απάντησε:

«Δεν είχα σκεφτεί το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ μέχρι που με ρωτήσατε τώρα. Είμαι συγκεντρωμένος στην Κοπεγχάγη. Σίγουρα θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».