Λίβερπουλ: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Τιάγκο, κάνει «αγώνα» δρόμου για να προλάβει την Ρεάλ

Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο να προλάβει ο Τιάγκο τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόβλημα στον αχίλλειο έδειξαν οι εξετάσεις. 

Λίβερπουλ: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Τιάγκο, κάνει «αγώνα» δρόμου για να προλάβει την Ρεάλ

Τα βλέμματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού κόσμου πέφτουν στον σπουδαιότερο αγώνα της χρονιάς, τον τελικό του Champions League. Στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

Οι «κόκκινοι» κινδυνεύουν να παραταχθούν χωρίς τον «εγκέφαλο» της μεσαίας τους γραμμής καθώς ο Τιάγκο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League με την Γούλβς.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός την Δευτέρα έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο, κατευνάζοντας τους αρχικούς φόβους ότι είχε υποστεί μεγαλύτερη «ζημιά».

Εντούτοις, παραμένει ακόμη αβέβαιο το εάν θα είναι έτοιμος για την σπουδαία αναμέτρηση του Σαββάτου (28/5, 22:00, MEGA) στο Παρίσι. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα ανταποκριθεί στην θεραπεία του τις επόμενες ημέρες.

Στην Λίβερπουλ ελπίζουν πως ο Φαμπίνιο θα πάρει το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Ο Βραζιλιάνος έχασε τα προηγούμενα τρία ματς λόγω του τραυματισμού του.

Την ίδια ώρα, εκτός από τον τελικό θα είναι σίγουρα ο Ντιβόκ Οριγκί καθώς ο Βέλγος, ο οποίος αποθεώθηκε στο αντίο του στο Άνφιλντ, τραυματίστηκε στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου στο «Κίρκμπι».