Λίβερπουλ: Αισιοδοξία για Γκόμεζ ενόψει τελικού Champions League

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις της Λίβερπουλ πως ο Τζο Γκόμεζ θα προλάβει τον τελικό του Champions League παρά το γεγονός ότι αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Σαουθάμπτον. 

Λίβερπουλ: Αισιοδοξία για Γκόμεζ ενόψει τελικού Champions League

Η Λίβερπουλ κράτησε ζωντανό το όνειρο του quadruple νικώντας με 2-1 εκτός έδρας την Σαουθάμπτον και πλέον όλα στην Premier League θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Τα άσχημα μαντάτα για τους κόκκινους ήταν ότι ο Τζο Γκόμεζ αποχώρησε στο ημίχρονο ως τραυματίας και την θέση του πήρε ο Τζόρνταν Χέντερσον. Οι πρώτες εκτιμήσεις λοιπόν έκαναν λόγο για τραυματισμό στον αστράγαλο ο οποίος θα τον άφηνε εκτός για τα εναπομείναντα ματς της σεζόν με την Γουλβς για το πρωτάθλημα και την Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League.

Ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο 24χρονος αμυντικός την Τετάρτη (18/5) έδειξαν πως η ζημιά που έχει υποστεί δεν είναι τόσο σοβαρή και στην Λίβερπουλ αισιοδοξούν πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα τον έχει στην διάθεσή του στο Παρίσι εάν το πρόγραμμα αποθεραπείας του πάει όπως έχει προγραμματιστεί.

Ο Γκόμεζ, ο οποίος βρίσκεται στο «Άνφιλντ» από το 2015, έχει αγωνιστεί φέτος σε 21 παιγνίδια και έχει μοιράσει μία ασίστ, στο ματς με την Γουότφορντ στις 2 Απριλίου με τον Ζότα να πετυχαίνει το γκολ.