Σιμεόνε: «Κάποιοι μας επαινούν με... περιφρόνηση»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πέταξε και τις μπηχτές του προς... άγνωστη κατεύθυνση.

Σιμεόνε: «Κάποιοι μας επαινούν με... περιφρόνηση»

«Δια πυρός και σιδήρου» πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League, αποσπώντας το 0-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία.

Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για το επεισοδιακό ματς της Μαδρίτης, στάθηκε στην εικόνα των παικτών του και έριξε και τις μπηχτές του προς... άγνωστη κατεύθυνση.

«Κάποιοι μας επαινούν με... περιφρόνηση», είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε: «Η εικόνα μας με την Σίτι βοηθάει την υπερηφάνεια του συλλόγου, των οπαδών, της πόλης. Είμαστε πολύ ήρεμοι γιατί γνωρίζουμε ότι δώσαμε τα πάντα. Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Για τις καθυστερήσεις των παικτών της Σίτι και τα επεισόδια στο φινάλε είπε: «Δεν έχω τίποτα να πω για αυτό. Υπάρχει ένας διαιτητής εκεί για να επιβάλει τους κανόνες. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, πήρε δίκαια την πρόκριση, γιατί στα δύο ματς έβαλε ένα γκολ παραπάνω».