Τσιμίκας: «Νιώθω πιο σημαντικός, αφιερώνουμε τη νίκη στον καταπληκτικό κόσμο μας»

Ο διεθνής άσος Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για τη νίκη επί της Ατλέτικο, την εμφάνισή του και τη συνέχεια.

Τσιμίκας: «Νιώθω πιο σημαντικός, αφιερώνουμε τη νίκη στον καταπληκτικό κόσμο μας»

«Είμαστε χαρούμενοι, όλοι έδωσαν τα πάντα», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο διεθνής άσος Κώστας Τσιμίκας και συνέχισε: «Ήταν μια απίστευτη βραδιά για όλους. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι για μια ακόμη βραδιά ήταν καταπληκτικοί.

Λίβερπουλ: Οι Άγγλοι αποθεώνουν τον Κώστα Τσιμίκα – Τι έγραψε ο διεθνής άσος

Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς. Τελείωσε τώρα, εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση. Αλλά είμαστε η Λίβερπουλ και παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Θα παίξουμε και θέλουμε να κερδίσουμε».

Η Λίβερπουλ για πρώτη φορά στην ιστορία της κάνει στο Champions League το τέσσερα στα τέσσερα, στη φάση των ομίλων και ο Τσιμίκας είπε:

«Για αυτό δουλέψαμε. Δείξαμε σε κάθε παιχνίδι ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Το κάναμε, είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία. Στόχος μας είναι μόνο να κερδίζουμε. Θα συνεχίσουμε έτσι».

Ο ακραίος μπακ χαφ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είπε για τη δική του παρουσία: «Ναι, φυσικά τώρα νιώθω πιο σημαντικός. Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς. Αλλά φέτος ξεκίνησα τη σεζόν με την ομάδα, έκανα όλη την προετοιμασία. Πέρυσι δεν το έκανα. Τώρα περιμένω τα επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστώ για να είμαι έτοιμος».