Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Χορός κατασκόπων στο γήπεδο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ: Αρκετοί σκάουτς αναμένεται να βρεθούν στα επίσημα του γηπέδου της Λουντογκόρετς για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Χορός κατασκόπων στο γήπεδο

Τα γήπεδα έχουν ανοίξει ξανά τις πόρτες τους για το κοινό και πλέον έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε σε μία κανονικότητα και στο ποδόσφαιρο. Στο Ludogorets Arena το βράδυ αναμένεται να βρεθούν περίπου 6.000 οπαδοί της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας, αφού έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και εξαφάνισαν τα εισιτήρια.

Στο γήπεδο, ωστόσο δεν θα βρίσκονται μόνο φίλοι της Λουντογκόρετς. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως στα επίσημα θα δώσουν το παρών αρκετοί ατζέντηδες και σκάουτς ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο ματς έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ανθρώπων του ποδοσφαίρου που θέλουν να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν ότι ίσως στα επίσημα να βρεθεί και άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε η οποία έχει στο… στόχαστρο της τον αρχηγό της Λουντογκόρετς, τον Άντον Ντεντιάλκοφ.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει και πολλούς ατζέντηδες και σκάουτς, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τη «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς.