Παίζει και για 5.000.000€ ο Ολυμπιακός

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ: Το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς και προκριθεί στα play off του Champions League.

Παίζει και για 5.000.000€ ο Ολυμπιακός

Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό (10/8, 21:00), αφού, εκτός από το γόητρο, διακυβεύονται πάρα πολλά. Το οικονομικό σκέλος είναι κάτι που κανέναν δεν αφήνει αδιάφορο, αφού το κλαμπ θα βάλει στο ταμείο του σημαντικά ποσά σε ενδεχόμενο πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ακόμη και η πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης εξασφαλίζει στον Ολυμπιακό ένα πρώτο πολύ σημαντικό ποσό. Εάν ο πρωταθλητής Ελλάδας περάσει τη Λουντογκόρετς, θα εισπράξει 5 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του 15.640.000 ευρώ, δηλαδή το ποσό είναι αυξημένο κατά περίπου 400.000 ευρώ σε σχέση με πέρσι. Σε αυτό το ποσό δεν έχει υπολογιστεί ακόμα το μάρκετ πουλ και το πόσο θα κοστολογήσει η ΟΥΕΦΑ το ράνκινγκ.

Όσον αφορά τη νίκη στον όμιλο, φέτος θα δίνει 2.800.000 ευρώ, η ισοπαλία 930.000 ευρώ. Τα ποσά είναι αυξημένα σε σχέση με πέρσι και για τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να προκριθεί στα πλέι οφ, διότι θα βάλει στο ταμείο του το πρώτο ποσό. Να σημειώσουμε πως μέχρι και τον γ' προκριματικό δεν εισπράττουν χρήματα για προκρίσεις και νίκες οι ομάδες.