Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Ανακοίνωσαν sold out οι Βούλγαροι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ: Η Λουντογκόρετς ανακοίνωσε πριν λίγο πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχουν εξαντληθεί.

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Ανακοίνωσαν sold out οι Βούλγαροι

Το 1-1 του πρώτου αγώνα μπορεί να μην έχει δώσει προβάδισμα πρόκρισης ούτε σε Ολυμπιακού, αλλά ούτε και σε Λουντογκόρετς, όμως, έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση των Βούλγαρων ενόψει της ρεβάνς.

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας μπορεί να αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να πάρουν την πρόκριση κόντρα στους Πειραιώτες.

Η Λουντογκόρετς θέλει να επιστρέψει στο Champions League και ο κόσμος της έχει ξεσηκωθεί ενόψει της ρεβάνς με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν λίγη ώρα η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο πως τα εισιτήρια που είχαν δοθεί στην κυκλοφορία εξαντλήθηκαν. Λόγω των περιορισμών για τον Covid-19 το γήπεδο δεν θα είναι κατάμεστο, αλλά οι φίλοι της Λουντογκόρετς εξαφάνισαν τα εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει.

Το κλαμπ μάλιστα ευχαριστεί τον κόσμο για το γεγονός πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να πάρει την πρόκριση. Έτσι η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά θερμή το βράδυ της Τρίτης.