Ολυμπιακός: Ο Σουρλής φωνάζει «παρών» και για Λουντογκόρετς

Ο Βασίλης Σουρλής απέδειξε στο Αζερμπαϊτζάν ότι είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμα και ως βασικός κόντρα στην Λουντογκόρετς (3/8, 22.00).

Ολυμπιακός: Ο Σουρλής φωνάζει «παρών» και για Λουντογκόρετς

Ο Βασίλης Σουρλής ήταν μία από τις ευχάριστες παρουσίες (όχι εκπλήξεις) του αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν. Και η εικόνα του στο Μπακού «φωνάζει» ότι μπορεί να βρεθεί στην ενδεκάδα ακόμα και την Τρίτη (3/8, 22.00) κόντρα στην Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη.

Στο ΦΩΣ ο πατέρας του Βασίλη Σουρλή, που έχει ξετρελάνει τον Μαρτίνς!

Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των Μπουχαλάκη και Εμβιλά, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας ήδη την εικόνα των φιλικών, διαπίστωσε ότι και στα επίσημα ματς ο Σουρλής δεν αγωνίζεται σαν ένα άγουρο παιδί 18,5 ετών, αλλά έτοιμο να βοηθήσει σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια.

Ο νεαρός χαφ που αποχώρησε με κράμπες από το Μπακού, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς με τους Βούλγαρους.

Ο Σουρλής που έτρεξε σαν σκύλος έως και τη στιγμή της αλλαγής του, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη αιφνιδιαστική κίνηση για τον προπονητή της Νέφτσι, Σαμίρ Αμπάσοφ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι Αζέροι ρεπόρτερ τόνιζαν ότι δεν περίμεναν πώς θα ήταν στην αρχική ενδεκάδα, παρά τις σοβαρές απουσίες του Ολυμπιακού. Περισσότερο τον Μάρκοβιτς έβλεπαν στα χαφ.

Ξαφνιάστηκε δυσάρεστα λοιπόν ο Αμπάσοφ, ο οποίος είδε έναν παίκτη να παίρνει πρωτοβουλίες, να κουβαλάει την μπάλα, να τρέχει ασταμάτητα και να απειλεί κιόλας με ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ο Σουρλής που είναι λογικό να θέλει σαν τρελός να παίξει και με τους Βούλγαρους, θα πρέπει να κάνει λίγες μέρες υπομονή, έτσι ώστε να βγάλει ο Μαρτίνς τα ασφαλή του συμπεράσματα ως προς τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.