Ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας δεν φοβάται τον Ολυμπιακό (vid)

Ο τεχνικός της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας ρωτήθηκε για τα ματς με τον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση επί της Μούρα και είπε πως δεν υπάρχει ομάδα που να φοβίζει τους παίκτες του και τον ίδιο.

Ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας δεν φοβάται τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Μούρα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League και φυσικά τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν πολύ δύσκολο το ματς με τη Μούρα. Το Champions League είναι ακριβώς αυτά τα ματς. Αντιδράσαμε καλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πετύχαμε δύο ωραία γκολ, ειδικά το δεύτερο, που έστρεψε τα πράγματα υπέρ μας. Περιμέναμε να ανοίξουν, να παίξουν πιο επιθετικά και αυτό έγινε. Νομίζω ότι αυτά ήταν δύο πολύ καλά ματς για εμάς. Νομίζω ότι η Μούρα έπαιξε οργανωμένα, με σχέδιο.

Μας έκανε να νιώσουμε άβολα. Αν και πήραμε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα αντιστάθηκαν. Ίσως μας έλειπε η ενέργεια και η αποφασιστικότητα.

Ωστόσο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την Ευρωπαϊκή μας παρουσία μέχρι και τον Δεκέμβριο. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία να κάνουμε το επόμενο βήμα στην πορεία προς τους ομίλους του Champions League.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματάμε μετά το γκολ αλλά να ψάχνουμε για περισσότερα τέρματα. Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τρία γκολ .

Θέλουμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα παικτών που θα κυριαρχήσουν με τη μπάλα στα πόδια. Νομίζω ότι έχουμε αποδώσει στο απαιτούμενο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στους αγώνες του Champions League. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα λάθη και από αύριο θα αρχίσουμε να τα δουλεύουμε και θα προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα, ο οποίος δεν είναι λιγότερο σημαντικός.

Σίγουρα έχουμε βάθος και ποιότητα. Έχουμε μια καλή ομάδα στην οποία μπορούμε να βασιστούμε για να κάνουμε διάφορα πράγματα. Πρέπει να αναλύσουμε καλά τους αντιπάλους μας. Στο τέλος, στηριζόμαστε στον εαυτό μας. Κάναμε το ίδιο σήμερα και είμαστε χαρούμενοι που προχωράμε.

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλο εμπόδιο για εμάς ή όχι τόσο μεγάλο. Όλοι γνωρίζετε πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Δεν υπάρχει όμως ομάδα που να φοβόμαστε να παίξουμε απέναντί της. Θέλουμε τη μπάλα στα πόδια μας και για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς μας με το ποδόσφαιρο που παίζουμε».