Ολυμπιακός: Οι έντεκα που δεν ταξιδεύουν στο Μπακού, η ενδεκάδα με τη Νέφτσι

Ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη (28/7) τη ρεβάνς με τη Νέφτσι, με τον τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει στη διάθεσή του μια ολόκληρη ενδεκάδα! Ποιοι δεν πάνε στο Μπακού.

Ολυμπιακός: Οι έντεκα που δεν ταξιδεύουν στο Μπακού, η ενδεκάδα με τη Νέφτσι

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις. Έντεκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι εκτός αποστολής γα τη ρεβάνς με αντίπαλο τη Νέφτι Μπακού.

Μάλιστα μιλάμε για μια ενδεκάδα που υπό προϋποθέσεις θα μπορύσαμε να την δούμε και σε αγώνα του πρωταθλητή Ελλάδας, εάν και εφόσον ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δει κάποια πράγματα.

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Αποδεκατισμένος, αλλά αποφασισμένος!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν έχοντας διαθέσιμο τον Ελ Αραμπί και τον Βρουσάι που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, αλλά θα λείπουν για διαφορετικούς λόγους ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Μαντί Καμαρά, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Γιαν Εμβιλά, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ! Αν προσθέσουμε και τους Κώστα Φορτούνη και Τικίνιο Σοάρες που εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται τότε διαπιστώνουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Μπακού δίχως μία ολόκληρη ενδεκάδα!

Βαλμπουενά: «Ο Ολυμπιακός είναι σύνολο, πάμε για πρόκριση»

Κι αν θέλετε να τοποθετήσουμε τους παίκτες και σε θέσεις, τότε θα μπορούσαμε να δούμε έναν Ολυμπιακό με Κρίστινσον φυσικά στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα τους Ντρέγκερ (δεξιά), Ρέαμπτσιουκ (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο, Εμβιλά (πέρσι έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός). Στο κέντρο τους Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Ανδρούτσο και μπροστά τους Φορτούνη, Τικίνιο.

Μαρτίνς: «Για πρόκριση με νίκη παρά τις απουσίες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί και πάλι την πρωτόγνωρη κατάσταση και να βρει τις λύσεις για να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ακόμη πρόκριση. Με τους Τζολάκη, Λαλά, Σεμέδο, Σισέ ή Μπα, Μάρκοβιτς, Μασούρα, Κούντε, Σουρλή, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί ή Χασάν να έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν επάξια τα όποια κενά.