Κούμαν: Η Παρί Σεν Ζερμέν στην... καλή στιγμή, το VAR και ένα αργό ζουμ

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την αφοσιωμένη Μπαρτσελόνα στο 5-1 επί της Αλαβές, την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν που έρχεται και τόνισε: «Καλύτερα να μην μιλάμε για το VAR πια...».

Κούμαν: Η Παρί Σεν Ζερμέν στην... καλή στιγμή, το VAR και ένα αργό ζουμ

Ο Ρόναλντ Κούμαν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την ευρεία νίκη (5-1) της Μπαρτσελόνα επί της Αλαβές, αποτέλεσμα που δίνει στους Καταλανούς αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη, πριν από την πρώτη αναμέτρηση εναντίον της Παρί ΣΖ, στους «16» του Champions League (16.2).

«Μου άρεσε η αφοσίωση της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά ελέγξαμε τον αγώνα. Μετά από αυτό ήμουν ευχαριστημένος με την αντίδραση. Επιπλέον, καταφέραμε να ξεκουράσουμε αρκετούς παίκτες. Η ομάδα δείχνει ότι έχει αυτοπεποίθηση.

Ο αγώνας με την Παρί ΣΖ έρχεται σε μια καλή στιγμή για εμάς. Θα είναι ισορροπημένες αναμετρήσεις», τόνισε ο Ροναλντ Κούμαν, ενώ για το γκολ του Γκριζμάν που ακυρώθηκε, τόνισε: «Καλύτερα να μην μιλάμε για το VAR πια: πρέπει να έχεις ένα αργό ζουμ για να δεις αν είναι οφσάιντ ή όχι. Έχω δει την εικόνα αρκετές φορές και για μένα δεν είναι οφσάιντ».