Κούμαν για τα ματς με την Παρί: «Ισοδύναμο ζευγάρια»

Την Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα στη φάση των «16» του Champions League και ο τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση

Κούμαν για τα ματς με την Παρί: «Ισοδύναμο ζευγάρια»

Δύσκολη αποστολή έχει η Μπαρτσελόνα στους «16» του Champions League, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί είχαν δύσκολη κλήρωση το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12) στη Νιόν, την ώρα βέβαια που αγωνιστικά «πολεμά» να αποκτήσει μια σταθερότητα και πρέπει να υπερβούν τον εαυτό τους για να προκριθούν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» Ρόναλντ Κούμαν μετέφερε την εντύπωσή του για την κλήρωση υποστηρίζοντας ότι περιμένει μία σημαντική, αλλά και πολύ όμορφη μονομαχία.

«Είναι μία ομάδα που έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για να έχει μία ομάδα που παλεύει για τίτλους όπως το Champions League. Πέρσι έφτασαν τον τελικό, είναι μία ομάδα που πρέπει πάντα να είναι εκεί, αλλά το θέλουμε και εμείς. Περιμένω μία σημαντική και όμορφη μονομαχία" ανέφερε συγκεκριμένα.

Επιπλέον τόνισε ότι το ζευγάρι είναι αρκετά ισοδύναμο: «Γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε μία δυνατή ομάδα και μας έπεσε η Παρί. Επίσης είμαστε δυνατοί και γι' αυτούς. Bλέπω το ζευγάρι ισοδύναμο».