Κλοπ: «Νόμιζα ότι το VAR ήταν καλή ιδέα, πλέον δεν είμαι σίγουρος» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι έχει αλλάξει γνώμη για την χρήση του VAR στο ποδόσφαιρο, μετά το αποτέλεσμα του αγώνα Μίντιλαντ - Λίβερπουλ (1-1).

Κλοπ: «Νόμιζα ότι το VAR ήταν καλή ιδέα, πλέον δεν είμαι σίγουρος» (vid)

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με τη Μίντιλαντ για την 6η αγωνιστική του Champions League, με τα γκολ των Ντρέιερ και Μιναμίνο να ακυρώνονται με τη χρήση VAR.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα σε αυτό και εξέφρασε παράπονα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, αν και ήταν από τους πρώτους που την είχαν χαιρετήσει.

«Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να εξεταστεί η φάση. Περίπου 3-4 και με το κρύο που επικρατούσε ήταν δύσκολο για τους παίκτες. Μπορώ να ακούω ήδη από τον κόσμο ότι "Ω Θεέ μου πάλι μιλάει για το VAR" αλλά, ναι, χρειάστηκε χρόνος για να παρθούν αποφάσεις στο κρύο. Αυτό δεν βοήθησε.

Ήμουν από αυτούς που έλεγε ότι η χρήση VAR είναι καλή ιδέα. Αλλά τώρα για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι τόσο σίγουρος αν θα το ξαναπώ. Ωστόσο, πλέον έχουμε την τεχνολογία και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

Δείτε το VIDEO Με τις δηλώσεις του: