Σισέ: «Να συγκεντρωθούμε - Έχουμε μια ευκαιρία ακόμη»

Αυτοκριτική έκανε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπού Αμπέ Σισέ ενώ μίλησε και για τη συνέχεια στο Europa League

Σισέ: «Να συγκεντρωθούμε - Έχουμε μια ευκαιρία ακόμη»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το… δάχτυλο του ο Παπού Αμπού Σισέ και παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε στο ύψος του στο Champions League. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την ήττα από την Πόρτο (0-2) αλλά και τη συνέχεια στο Europa League.

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω τι έφταιξε. Ήταν λίγο από όλα. Μας έλειψαν αρκετά πράγματα. Είναι μια περίεργη διοργάνωση και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να αποφεύγεις λάθη. Κάναμε μόνο μια νίκη, δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να μη συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας στην Ευρώπη, τόνισε: «Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε. Έχουμε μια ευκαιρία ακόμη. Δεν πάμε σε παιχνίδια απλά για να πάμε. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα ματς που έχουμε να δώσουμε».

Για τα πολλά πέναλτι που παραχώρησε η ομάδα του, είπε: «Είναι τα πέναλτι, οι αποφάσεις του διαιτητή… Είναι κρίμα να δεχόμαστε τόσα γκολ από στημένες φάσεις και ειδικά από πέναλτι. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».