Πόρτο: Πολλές αλλαγές με Ολυμπιακό «βλέπουν» οι Πορτογάλοι!

Στην Πορτογαλία παραδέχονται ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την 11αδα της Πόρτο στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά εκτιμούν ότι θα πάει σε πολλές αλλαγές. 

Πόρτο: Πολλές αλλαγές με Ολυμπιακό «βλέπουν» οι Πορτογάλοι!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πήρε στην αποστολή της Πόρτο για το ματς με τον Ολυμπιακό (22.00) όλους τους διαθέσιμους παίκτες του και δήλωσε ότι έκανε την τελευταία προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των «δράκων» ώστε να μη δείξει τα πλάνα του στον Πέδρο Μαρτίνς.

Πράγματι στην Πορτογαλία δεν μπορούν να εκτιμήσουν επακριβώς τι θα κάνει όσον αφορά στην 11αδα του ο τεχνικός του Πόρτο, αλλά θεωρούν σίγουρο ότι θα προφυλάξει κάποιους βασικούς παίκτες του. Κι όχι μόνο τον Πέπε ή τον Κορόνα που δεν πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση ή τον Ολιβέιρα που έχει πρόβλημα με κάρτες, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που συνήθως είναι σε πρώτο πλάνο.

Στις σημερινές εκδόσεις τους οι πορτογαλικές εφημερίδες προβλέπουν ότι ο Κονσεϊσάο θα πάει σε σχήμα 4-2-3-1 έχοντας έξω τον βασικό τερματοφύλακα Μαρτσεσίν, τον Μαναφά, αλλά και τον Μαρεγκά! Ή σε 4-4-2 με κανονικά τον Αργεντινό στο αρχικό σχήμα, αλλά τους άλλους δύο πάλι εκτός.

Η 11αδα που προβλέπει η O Jogo είναι με τερματοφύλακα τον Ντιόγκο Κόστα, δεξί μπακ τον Νανού, αριστερό τον Ζαϊντού, στόπερ τους Εμπεμπά και Ντιόγκο Λέιτε, στο κέντρο τους Γκρούγιτς και Ουρίμπε, στα άκρα της επίθεσης τους Λουίς Ντίας και Φάμπιο Βιέιρα, ενώ πίσω από τον σέντερ φορ που θα είναι ο Τόνι Μαρτίνες, θα παίξει ο Οτάβιο.

Ενώ η Record «βλέπει» 4-4-2 με γκολκίπερ τον Μαρτσεσίν, άμυνα την ίδια, χάφ τους Γκρούγιτς και Λουμ, στα πλάγια τους Βιέιρα και Νακαζίμα και δίδυμο στην επίθεση τον Ταρεμί με τον Εβανίλσον!

Θα δούμε αν θα δικαιωθούν στις προβλέψεις τους ή αν τελικά ο Κονσείσάο θα πάει με περισσότερους βασικούς. Και σίγουρα τους έχει μπερδέψει πολύ ο προπονητής της Πόρτο. Πάντως για την 11αδα του Ολυμπιακού εκτιμούν ότι θα παίξει στα χαφ ο Πέπε και όχι ο Μπουχαλάκης, ενώ αφήνουν έξω και τον Καμαρά και βάζουν τον Μασούρα. Κι εδώ σε 4-2-3-1. Σίγουρα δεν θα δικαιωθούν όσον αφορά στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα είναι οι εκτιμήσεις τους για την 11αδα της Πόρτο...