Μπαρτσελόνα: Ξανά χωρίς τον Λιονέλ Μέσι σε ματς Champions League

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι για δεύτερο σερί ματς Champions League θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα αύριο κόντρα στην Φερεντσβάρος

Μπαρτσελόνα: Ξανά χωρίς τον Λιονέλ Μέσι σε ματς Champions League

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι από το ματς της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου είχε προκαλέσει αίσθηση. Πόσω μάλλον τώρα, που για πρώτη φορά στην καριέρα του και δίχως να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού ο σταρ της Μπαρτσελόνα θα λείψει από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς δεν θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για τον αυριανό (2/12-22.00) αγώνα με την Φερεντσβάρος.

Προφανώς η επιλογή του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν έχει να κάνει με την ξεκούραση και αποφόρτιση του Αργεντίνου σταρ από παιχνίδια που μπορούν να τα κερδίσουν και οι… άλλοι, όπως συνέβη και στο 4-0 στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα. Δεν είναι άλλωστε πιτσιρικάς πλέον ο ηγέτης της Μπάρτσα για να παίζει ακόμα και στους πρώτους γύρους του κυπέλλου Ισπανίας με αντιπάλους τέταρτης κατηγορίας, όπως έκανε κατ’ επανάληψη στο παρελθόν.

Οι Καταλανοί έχουν διασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League, χρειάζονται μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενοι την Γιουβέντους για να διασφαλίσουν και την πρωτιά, οπότε πιθανότατα θα επανέλθει εκεί ο Μέσι για να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Κόντρα στην Φερεντσβάρος αύριο θα λείψουν και ο γκολκίπερ Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και ο δημιουργικός χαφ Φελίπε Κοουτίνιο επίσης στο πλαίσιο ροτέισον που επιβάλλει ο Ολλανδός κόουτς.