Πόρτο-Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα: «Θα παλέψουμε, είμαστε ικανοί να νικήσουμε»

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αλέξης Βιρβίλης Ο Ζοσέ Σα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Πόρτο και τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη.

Πόρτο-Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα: «Θα παλέψουμε, είμαστε ικανοί να νικήσουμε»

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Ζοσέ Σα που θα βρει απέναντι του την παλιά του ομάδα από την οποία τον αγόρασε ο Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος πορτιέρε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Πόρτο και τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ζοσέ Σα…

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν βγήκε η Πόρτο στο δρόμο του Ολυμπιακού και επίσης, επειδή γνωρίζεις την Πόρτο, ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει αποτέλεσμα στο Ντραγκάο;

«Όταν έγινε η κλήρωση προφανώς ήμουν ευτυχισμένος που θα επέστρεφα στο Πόρτο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει αυτό που κάνει έως τώρα, να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και να παλέψει».

Πιστεύεις ότι οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο;

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός και η Πόρτο είναι στο ίδιο επίπεδο και οι δύο ικανές να κερδίσουν τον αγώνα».

Ο Μαρεγκά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης από πλευράς Πόρτο;

«Νομίζω πώς δεν θα έχει σημασία να σταθούμε σε έναν παίκτη. Όλοι είναι πολύ καλοί, πρέπει να τους προσέξουμε και να τους αντιμετωπίσουμε όλους με τον ίδιο τρόπο».

Μιας και γνωρίζεις την ομάδα του Κονσεϊσάο, ποιοι πιστεύεις ότι είναι οι παίκτες που πρέπει να προσέξετε;

«Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε και ποια θα είναι η τακτική μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».