ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ: Η αποστολή του Φερέιρα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Με τους Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Ουαγκέ η 18άδα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό της Τούμπας με την Κράσνονταρ, για τα πλέι οφ του Champions League.

ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ: Η αποστολή του Φερέιρα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό της Τούμπας με την Κράσνονταρ, για τα πλέι οφ του Champions League και την ανατροπή του 1-2 του πρώτου αγώνα. Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωστοποίησε την 18άδα που πήρε μαζί του και θα αποσυρθεί το απόγευμα της Τρίτης (29/9) στο «Μακεδονία Παλλάς», και σε αυτήν συμπεριλαμβάνει τον Αντόνιο Τσόλακ και τον Μούσα Ουαγκέ.

Φερέιρα: «Πάμε να πετύχουμε κάτι ιστορικό»

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ο μόνος στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Φερέιρα με τον Βραζιλιάνο μπακ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σβαμπ: «Ο στόχος μόνο ένας, να κερδίσουμε την Κράσνονταρ και να προκριθούμε στους ομίλους»

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Κρασνοντάρ, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ , Ελ Καντουρί, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ.