Και η Μονακό «στο κόλπο» για Γιαννούλη

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά πλέον και η Μονακό, μετά το ενδιαφέρον που είχαν επιδείξει οι Ιταλοί.

Και η Μονακό «στο κόλπο» για Γιαννούλη

Η Μονακό φαίνεται πως είναι η πιο «ζεστή» ομάδα από Γαλλία... μεριά σχετικά με την περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Γιαννούλη.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι Μονεγάσκοι είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν ένα ποσό πάνω από τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ακριβές νούμερο είναι αυτό που θα κρίνει την απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρόταση που θα κατατεθεί.

Κι αυτό διότι η ρήτρα του Έλληνα διεθνή είναι στα 10 εκ. ευρώ, όμως αν έρθει μία πρόταση μεταξύ 7,5 και 8 εκ., ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να πει το «ναι» και να παραχωρήσει τον παίκτη.

Νωρίτερα, το όνομα του ακραίου οπισθοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στα ρεπορτάζ των Ιταλών, με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ να αποτελεί στόχο της Αταλάντα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Μπέργκαμο, όπως κάνει λόγο η ιστοσελίδα «calciomercato», έχει τον Γιαννούλη στη λίστα με τα ονόματα υποψηφίων να αντικαταστήσουν τον Τίμοθι Καστάνιε, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Αταλάντα και θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι.