Η Γαλατά «καιγόταν», όχι ο Ομάρ

Οι τελευταίες αποκαλύψεις στην Τουρκία για το «ναυάγιο» στην προσπάθεια της Γαλατά να αποκτήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η αλήθεια είναι ότι το «όχι» το είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Η Γαλατά «καιγόταν», όχι ο Ομάρ

Η Γαλαταραράι έκανε το παν για να μπορέσει να δελεάσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με την προσπάθειά της να αποκτήσει τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού να πέφτει στο κενό. Κι όχι βέβαια επειδή ο Φατίχ Τερίμ έθεσε... βέτο για τη μεταγραφή, όπως τεχνηέντως διέδιδε ο τουρκικός σύλλογος τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Ομάρ δεν είχε ποτέ ως προτεραιότητα να πάει στην Τουρκία, θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και μόνο εάν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση από κορυφαίο πρωτάθλημα θα μπορούσε να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

Όπως παραδέχονται τελευταία ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που ψάχνει εναγωνίως βασικό δεξιό μπακ (για τη θέση του Μαριάνο που πάει στην Ατλέτικο Μινέιρο), είχε πρώτο στόχο τον Ομάρ και του έκανε πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη δεν έπεφταν με τίποτα κάτω από το 1,5 εκατομμύριο. Αυτή η μεγάλη διαφορά έκανε τους Τούρκους να καταλάβουν ότι θα έπεφταν σε τοίχο και αποφάσισαν να σταματήσουν τις επαφές.

Μάλιστα η Γαλατά ήδη έχει ενεργοποιήσει το plan B, καθώς, όπως λένε τα τουρκικά ΜΜΕ, έχει στραφεί προς την περίπτωση του 25χρονου Ναζίμ Σανγκαρέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αντάλιασπορ.