Ολυμπιακός: Το… μισό Καμπιονάτο για τον Τσιμίκα

Τον πλέο γνωστό όνομα αυτή τη στιγμή στην Ιταλία πρέπει να είναι του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τις μισές ομάδες της Serie A.

Ολυμπιακός: Το… μισό Καμπιονάτο για τον Τσιμίκα

Το πιο "καυτό" όνομα στην Ιταλία αυτή την περίοδο ίσως είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού είναι βασικός στόχος της Νάπολι, όμως, δεν είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται με την περίπτωση του.

Ο "Τσίμι" φέρεται να βρέθηκε στο… στόχαστρο της Ίντερ, η οποία όμως έχει αποσυρθεί από την υπόθεση, ενώ και για την Τορίνο "έπαιξε" το όνομα του και τα τελευταία εικοσιτετράωρα και η Λάτσιο ασχολείται πολύ σοβαρά με τον Έλληνα διεθνή.

Η Ιταλία βουίζει για το ενδιαφέρον της ομάδας της Ρώμης για τον Κώστα Τσιμίκα όσο κι αν μοιάζει δύσκολο να μπορέσει ο συγκεκριμένος σύλλογος να χτυπήσει είτε την πόρτα του Ολυμπιακού, είτε του ποδοσφαιριστή.

Πάντως τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα είναι συγκεκριμένα και αναλυτικά για τον Τσιμίκα. Η Λάτσιο θέλει τον ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Λούλιτς, ο οποίος είναι 34 ετών. Οι "λατσιάλι αγωνίζονται με σύστημα 3-5-2 και θεωρούν πως ο Έλληνας μπακ είναι ο πλέον κατάλληλος για την ομάδα τους, αφού με τα στοιχεία που έχει μπορεί να σταθεί στο συγκεκριμένο σύστημα.

Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θέλει 25 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Τσιμίκα, αλλά είναι αισιόδοξοι πως αν μπουν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Πειραιά θα καταφέρουν να ρίξουν αρκετά το ποσό. Πάντως έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία το… μισό Καμπιονάτο θέλει τον Κώστα Τσιμίκα.