Ελπίζει η Γαλατά για Ομάρ

Επαναφέρουν το «φλερτ» της Γαλατά με τον Ελαμπντελαουί στην Τουρκία.

Ελπίζει η Γαλατά για Ομάρ

Το ενδιαφέρον της Γαλατά για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι δεδομένο και προβάλλεται εδώ και καιρό από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, καθώς η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θεωρεί τον αρχηγό του Ολυμπιακού ως ιδανική λύση για το δεξί άκρο της άμυνάς της.

Το βράδυ του Σαββάτου ιστοσελίδες στην Τουρκία επανέφεραν με έμφαση την υπόθεση, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός και ο Ελαμπντελαουί επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αυτό δεν έχει επιτευχθεί ακόμη και δεν υπάρχει κοινός τόπος στο οικονομικό μέρος.

Οι Τούρκοι επικαλούνται και πληροφορίες από ελληνικές πηγές σημειώνοντας τη διαφορά που υπάρχει στο ζήτημα της εφορίας και των υψηλών εμποδίων που έχουν τα συμβόλαια στην Ελλάδα σε σχέση με την Τουρκία, καθώς οι ομάδες αναγκάζονται να πληρώνουν μεγάλα ποσά στο κράτος σε κάθε μεταγραφική συμφωνία τους, κάτι που δε συμβαίνει στη δική τους χώρα.

Η Γαλατά λοιπόν ελπίζει ότι τελικά δεν θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να προσφέρει στον Ομάρ όσα ζητάει από οικονομικής πλευράς και ότι θα καταφέρει εκείνη να τον δελεάσει κάνοντας καλύτερη προσφορά.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ελαμπντελαουί θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και είναι διατεθειμένος για υποχωρήσεις, αλλά όσο υπάρχει ενδιαφέρον και από αγγλικές ομάδες με το δέλεαρ της συμμετοχής στην Premier League, θα παραμένει ανοιχτό και το μέλλον για την καριέρα του έμπειρου φουλ μπακ.