Ο Πάντελιτς νίκησε τον κορονοϊό

Ο Μάρκο Πάντελιτς είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και πλέον ανάρρωσε όπως έκανε γνωστό ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου στη ομοσπονδίας της Σερβίας.

Ο Πάντελιτς νίκησε τον κορονοϊό

Η περιπέτεια του Μάρκο Πάντελιτς με τον κορονοϊό τελείωσε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε μολυνθεί από τον COVID-19 και είχε μπει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Το ίδιο ισχύει και για τον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας, Σλάβισα Κόκεζ, ο οποίος επίσης είχε μολυνθεί και επίσης το ανάρρωσε.

Οι δύο άνδρες είχαν ταξιδέψει στο Άμστερνταμ σε συνέδριο της UEFA και εκεί κόλλησαν τον κορονοϊό. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα σερβικά Μέσα στο συγκεκριμένο συνέδριο αρκετοί αξιωματούχοι μολύνθηκαν από τον COVID-19.

Την είδηση πως Πάντελιτς και Κόκεζ ανάρρωσαν έκανε γνωστή ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της σερβικής ομοσπονδίας, Μίλικο Ρίστιτς.

«Η 1η Μαρτίου είναι η ημερομηνία που ενδέχεται να μολύνθηκαν οι Πάντελιτς, Κόκεζ. Η περιπέτεια τους τελείωσε, διότι πέρασαν περισσότερες από 14 μέρες και δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα σε κανέναν από τους δύο. Έτσι συμπεραίνουμε ότι η κατάσταση και των δύο ανδρών είναι υπό έλεγχο», ανέφερε στις δηλώσεις του ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου.

Να σημειώσουμε πως ο Μάρκο Πάντελιτς από την πρώτη στιγμή δεν είχε εμφανίσει κανένα απολύτως σύμπτωμα, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός μπήκε σε καραντίνα.