Με κορονοϊό ο Μάρκο Πάντελιτς

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και αντιπρόεδρος της σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μάρκο Πάντελιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Με κορονοϊό ο Μάρκο Πάντελιτς

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mozzartsport ο παλιός άσος των Πειραιωτών είναι θετικός στον ιό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο Μάρκο Πάντελιτς είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο συνέδριο της UEFA, στο Άμστερνταμ και φαίνεται πως εκεί κόλλησε τον κορονοϊό. Ο αντιπρόεδρος της σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μολύνθηκε στο Μιλάνο και είναι ο δεύτερος της ηγεσίας του σερβικού ποδοσφαίρου που είναι θετικός στον ιό.

Ο πρώτος ήταν ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Σλάβιζα Κοκέζ, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Σέρβων ο Πάντελιτς βρίσκεται στο σπίτι του και ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών. Υποβάλλεται σε θεραπεία και αισθάνεται καλά.

Τα πρωταθλήματα πάντως σε όλα τα σπορ στη Σερβία δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται κανονικά χωρίς θεατές.

Ο Μάρκο Πάντελιτς (15 Σεπτεμβρίου 1978) είναι Σέρβος πρώην διεθνής ποδοσφαριστής, που αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού. Ενώ συμμετείχε και με την ομάδα της Σερβίας στο Mundial του 2010.


Γεννήθηκε στο Βελιγράδι. Καθώς αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του Ερυθρού Αστέρα, ο πατέρας του βρήκε δουλειά στη Θεσσαλονίκη και πήρε την οικογένειά του στην Ελλάδα. Ο Πάντελιτς αγωνίσθηκε στον Κιλκισιακό, στον Ηρακλή και στον Ολυμπιακό, όπου σε 38 συμμετοχές πέτυχε 27 γκολ.