Ελπίζει η Γαλατά για Ομάρ

Στην Τουρκία είναι αισιόδοξοι ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα τα βρει με τον Ολυμπιακό και θα πάει στην Γαλατά

Ελπίζει η Γαλατά για Ομάρ

Νέα ρεπορτάζ υπάρχουν την Κυριακή (12/4) στην Τουρκία σχετικά με το ενδιαφέρον της Γαλατά για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ψηλά στη λίστα της τον Νορβηγό μπακ, φέρεται να του έχει κάνει ήδη πρόταση και περιμένει τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεών του με τον Ολυμπιακό.

Αρκετές ιστοσελίδες στην γειτονική χώρα αναφέρουν ότι στην Γαλατά υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του 28χρονου παίκτη που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος της φετινής σεζόν, διότι όπως αναφέρουν - επικαλούμενες ελληνικές πηγές - υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον ποδοσφαιριστή στο οικονομικό και γι΄αυτό δεν έχει προχωρήσει η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στην Γαλατά πιστεύουν ότι με την πρόταση που έχουν κάνει μπορούν να αποκτήσουν τον Ομάρ, αλλά ο Νορβηγός άσος έχει πάντοτε επιθυμία και προτεραιότητα να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ασχέτως με το τι μεταδίδεται στο εξωτερικό. Όλα είναι ανοιχτά εφόσον υπάρχει περίοδος διαπραγματεύσεων, αλλά αυτή τη στιγμή παραμένει ως βασικός στόχος του παίκτη να τα βρει με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει στην ομάδα στην οποία έχει ήδη εξαετή παρουσία.