Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Αποσυρόμαστε απ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών»

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την εισήγηση της ΕΕΑ και τονίζει πως θα αποσυρθεί απ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Αποσυρόμαστε απ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών»

Η ΕΕΑ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την εισήγηση της ΕΕΑ και τονίζει πως θα αποσυρθεί απ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε έκτακτη συνεδρίασή του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας και με αφορμή την άδικη, ανερμάτιστη και στοχευμένη εις βάρος του ΠΑΟΚ απόφαση - παρωδία της Ε.Ε.Α. δηλώνει ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, την απόσυρση όλων των επαγγελματικών, ημι-επαγγελματικών κι ερασιτεχνικών τμημάτων του Σωματείου μας, ανδρών και γυναικών, ομαδικών κι ατομικών αθλημάτων, από κάθε ελληνική εγχώρια διοργάνωση σε περίπτωση που το παρατράγουδο περί πιθανής μετοχικής σχέσης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη συνεχιστεί.

Καλούμε κάθε συντεταγμένο όργανο της πολιτείας να πάρει τις ευθύνες του.

Όπως είδαμε όλοι στον αγώνα της Τούμπας η ομάδα πλέον κινδυνεύει από τον αποπροσανατολισμό όλων από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ως οιονεί κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλώνει την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά κατά όλων των φυσικών προσώπων, οι οποίοι λόγω της θέσης τους διαπράττουν η θα διαπράξουν το δικαίωμα της παράβασης καθήκοντος.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε πρόσωπο, το οποίο απεργάζεται κι εκτελεί κακόβουλα και προβοκατόρικα σενάρια εις βάρος των καλώς εννοουμένων και νόμιμων συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καλούμε το πολιτικό προσωπικό της Β. Ελλάδος, βουλευτές, ευρωβουλευτές και υπουργούς, το οποίο διακρίνεται μέχρι στιγμής για την εκκωφαντική του σιωπή μπροστά στις πραξικοπηματικές κινήσεις των γνωστών παράκεντρων εξουσίας της "πρωτεύουσας" να λάβει θέση, καθώς άμεσα θα κληθεί για να λάβει γνώση και να τοποθετηθεί επίσημα.

Τέλος, καλούμε τους οπαδούς και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση για την προστασία των δικαίων του Σωματείου μας.

Δηλώνουμε δε την απόλυτη στήριξή μας στον Ιβάν Σαββίδη, του οποίου η παρουσία στα κοινωνικά, οικονομικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας μόνο ευεργετικές συνέπειες είχε και συνεχίζει να έχει... Κάθε επίθεση εναντίον του είναι επίθεση κατά του ΠΑΟΚ γενικά και εναντίον καθενός από εμάς ειδικότερα...

Όσο για εσάς κ. Αυγενάκη, σας ενημερώνουμε ότι για τον ΠΑΟΚ είστε persona non grata...

Φροντίστε να μη σας γράψει η ιστορία σαν ενόχους εσχάτης προδοσίας εις βάρος της χώρας. Ο νοών νοείτω...

Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας...».

Ολυμπιακός: «Ο Σαββίδης υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ, ο Αυγενάκης φοβάται το πολιτικό κόστος»

Βόμβα από την ΕΕΑ: Να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η εισήγηση της ΕΕΑ για την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τη Super League

EEA: Πώς ψήφισαν τα μέλη στις υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Ο Αυγενάκης για την απόφαση της ΕΕΑ: «Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται...» (pic)

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα μετά την εισήγηση της ΕΕΑ

Η διαδικασία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά το πόρισμα της ΕΕΑ

Νέα μπλεξίματα για Ιβάν Σαββίδη: Γιατί τον καλεί η ΕΕΑ

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ: Τι απαιτεί από τον Πρωθυπουργό!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας