Ανακοίνωση ΠΑΟΚ: Τι απαιτεί από τον Πρωθυπουργό!

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του ζητά την απομάκρυνση του Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας πως αποδείχτηκε "εντολοδόχος του Ολυμπιακού"!

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ: Τι απαιτεί από τον Πρωθυπουργό!

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ έπειτα από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του «δικεφάλου του Βορρά» και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα της Super League, λόγω πολυιδιοκτησίας της πρώτης και μετοχολογίου της δεύτερης.

Ο ΠΑΟΚ ζητά από τον Πρωθυπουργό την απομάκρυνση του Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας πως αποδείχτηκε "εντολοδόχος του Ολυμπιακού"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Βόμβα από την ΕΕΑ: Να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η εισήγηση της ΕΕΑ για την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τη Super League

EEA: Πώς ψήφισαν τα μέλη στις υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Η διαδικασία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά το πόρισμα της ΕΕΑ

Σιγουριά Πιαλόγλου για εισήγηση ΕΕΑ: «Δεν θα περάσει αυτή η γνωμοδότηση»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας