Ολυμπιακός: «Ο Σαββίδης υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ, ο Αυγενάκης φοβάται το πολιτικό κόστος»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την εισήγηση της ΕΕΑ και τονίζει πως ο Ιβάν Σαββίδης υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ, ενώ ζητάει από την Κυβέρνηση να αφήσει τη δικαιοσύνη ήσυχη!

Ολυμπιακός: «Ο Σαββίδης υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ, ο Αυγενάκης φοβάται το πολιτικό κόστος»

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τονίζει σε αυτήν πως ο Ιβάν Σαββίδης ρίχνει τον ΠΑΟΚ κατηγορία, ενώ κατακεραυνώνει τον Λευτέρη Αυγενάκη για τη δήλωση του. Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» καλούν την Κυβέρνηση να αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της με νηφαλιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αυτός που κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει σε αυτή την τραγική θέση λέγεται Ιβάν Σαββίδης.

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν έχει αντιληφθεί ότι οι πρακτικές που ακολούθησε και ακολουθεί στην επιχειρηματική του διαδρομή, γνωστές σε όλους, δεν είναι δυνατό να εφαρμοστούν στην Ελλάδα μόνο και μόνο γιατί έγινε ιδιοκτήτης του ιστορικού ΠΑΟΚ.

Ο κ. Σαββίδης πιστεύει ότι με χρήματα μπορεί να αγοράζει ΠΑΕ της Super League και με αυτό τον τρόπο να κερδίζει το πρωτάθλημα, παίζοντας φιλικά παιχνίδια μαζί τους… (όπως γίνεται με την Ξάνθη) και απαιτεί ενώ αυτό τιμωρείται για τους άλλους ιδιοκτήτες με υποβιβασμό, αυτός να παραμένει ατιμώρητος.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης για λογαριασμό της κυβέρνησης, φοβούμενος το δήθεν πολιτικό κόστος από τις αστείες απειλές και εκβιασμούς των μέσων και των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη, ζήτησε ουσιαστικά από τους Έλληνες δικαστές να μην εφαρμόσουν το νόμο, μεταβαλλόμενος ο ίδιος σε δικαστή, επιχειρώντας να ακυρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της αρμόδιας Επιτροπής (4-1), χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία που αποδεικνύουν με απόλυτο τρόπο την ενοχή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Ελπίζουμε η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει με νηφαλιότητα τη δουλειά της, χωρίς παρεμβάσεις στο έργο της και λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πολυϊδιοκτησία και την παράνομη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη και των συνενόχων του».

Βόμβα από την ΕΕΑ: Να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η εισήγηση της ΕΕΑ για την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τη Super League

EEA: Πώς ψήφισαν τα μέλη στις υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Ο Αυγενάκης για την απόφαση της ΕΕΑ: «Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται...» (pic)

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα μετά την εισήγηση της ΕΕΑ

Η διαδικασία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά το πόρισμα της ΕΕΑ

Νέα μπλεξίματα για Ιβάν Σαββίδη: Γιατί τον καλεί η ΕΕΑ

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ: Τι απαιτεί από τον Πρωθυπουργό!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας