Ο Ρέτσος για τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναφέρθηκε στα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και μετά την παρουσία του στον Ρέντη.

Ο Ρέτσος για τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

Η παρουσία του Παναγιώτη Ρέτσου προ ημερών στον Ρέντη πυροδότησε σενάρια σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή και πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο προπονητήριο για να πάρει τον αδερφό του από προπόνηση και είχε την ευκαιρία να δει πολλούς φίλους του.

Η παρουσία του Ρέτσου στον Ρέντη

Ο κεντρικός αμυντικός της Λεβερκούζεν μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για το μέλλον του στη Λεβερκούζεν και παραδέχτηκε πως «θα είναι καλύτερο για μένα να πάω να παίξω κάπου δανεικός».

Σε ερώτηση για το αν ευσταθούν τα σενάρια περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Ρέτσος δήλωσε άγνοια και έθεσε ως προτεραιότητα του το εξωτερικό.«Δεν έχω δει για το τι γίνεται. Εμένα δεν με έχει πλησιάσει κανένας. Το εξωτερικό είναι η πρώτη μου επιλογή. Φυσικά στο μέλλον θα ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, γιατί είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Μπορεί και να έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός με τη Λεβερκούζεν, αλλά θα μπορούσαν να μου πουν κάτι γιατί αφορά το δικό μου μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.