Η παρουσία του Ρέτσου στον Ρέντη

Η προ ημερών παρουσία του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ρέντη, η ευκαιρία του στη Λεβερκούζεν και τα σενάρια που πυροδοτήθηκαν.

Η παρουσία του Ρέτσου στον Ρέντη

Ένας φίλος από τα παλιά βρέθηκε στον Ρέντη την περασμένη εβδομάδα. Όπως είχε γράψει και το ΦΩΣ στο προπονητήριο του Ολυμπιακού έδωσε το παρών ο Παναγιώτης Ρέτσος, ένα παιδί που προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου και ο οποίος θυμίζουμε πως είχε κάνει μία μεγάλη μεταγραφή στη Λεβερκούζεν.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε πάει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού για να πάρει τον αδερφό του που αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής. Ο Ρέτσος άδραξε την ευκαιρία και χαιρέτισε αρκετούς φίλους που διατηρεί στον Ρέντη. Πρόκειται άλλωστε για ένα παιδί με πολλές συμπάθειες στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Η παρουσία του μπορεί να πυροδότησε διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του νεαρού κεντρικού αμυντικού. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως έχει στο μυαλό του τον Ολυμπιακό, αφού είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ο Ρέτσος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι και εκείνο που έλεγε σε ανθρώπους του Ολυμπιακού με τους οποίους συναντήθηκε στον Ρέντη ήταν πως αισθάνεται πολύ καλά στη Λεβερκούζεν. Πλέον έχει αφήσει πίσω του, τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και θέλει να καθιερωθεί στην ομάδα του. Έλεγε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στη Λεβερκούζεν και το τελευταίο διάστημα έχει πάρει χρόνο ακόμα και στα ματς του Champions League.

Στον Ρέτσο μπορεί να λείπει ο Ολυμπιακός η Ελλάδα, αλλά από την άλλη θέλει να παίξει στη Γερμανία. Μέχρι τώρα οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει να πάρει παιχνίδια, αλλά πλέον θέλει όσο τίποτα άλλο να αρπάξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.