Λ. Σουλούκου: «Έγινε η καταγγελία για την ακεραιότητα του φετινού και του περσινού πρωταθλήματος!»

Ο Ολυμπιακός θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού, όπως τόνισε η Λίνα Σουλούκου, μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για τις "υπόγειες" σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Λ. Σουλούκου: «Έγινε η καταγγελία για την ακεραιότητα του φετινού και του περσινού πρωταθλήματος!»

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, μίλησε για την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ σχετικά με το μείζον θέμα ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Μετά την καταγγελία που έκανε το πρωί της Τετάρτης (4/12) η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη σε εταιρικό επίπεδο και το θέμα της πιθανότητας πολυϊδιοκτησίας, υπήρξε σχετική τοποθέτηση από τη γενική διευθύντρια της πειραϊκής ΠΑΕ, Λίνας Σουλούκου.

«Έγινε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας ΕΕΑ για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλητικού νόμου. Ζητούμε από την επιτροπή να δει άμεσα το θέμα και ουσιαστικά γιατί το διακύβευμα είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού. Ζητούμε τις άμεσες ενέργειές της και καλούμε όλες τις εθνικές και υπερεθνικές αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι ότι από την ΕΠΟ δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες γιατί το καλοκαίρι με τη στάση της και τις προτάσεις της για αφαίρεση της πολυιδιοκτησίας και νομιμοποίησή της στους κανονισμούς, δεν προσδοκούμε ότι θα προβεί σε κάποιες ενέργειες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα αποτανθεί ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Προβλέπονται μία σειρά από κινήσεις που είναι ήδη δρομολογημένες. Θα τις δείτε τις επόμενες μέρες. Πιστεύω ότι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έχουν ήδη ενημερωθεί, γνωρίζουν και βλέπουν καθημερινά. Θεωρούμε ότι τα ζητήματα και του φετινού αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη και του περσινού πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο. Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Θα πρέπει και η ΕΕΑ και οι αρμόδιες αρχές κόντρα στη γραφειοκρατική λογική των αρχών να σκύψουν πάνω από το θέμα και να δώσουν απαντήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξάνθη: «Ξέρετε μήπως αν η “ΣΟΥΖΑΝΑ” έβαλε παντελόνια και βγήκε μπροστά;»

Η απάντησή της Ξάνθης στις καταγγελίες για τη σχέση με τον Σαββίδη

Επιστολή - χείμαρρος του Κούγια, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη σχέση Ξάνθης - ΠΑΟΚ

Γαβαλάς: Τα δέκα εκατομμύρια του ανιψιού Σαββίδη και το σαββατιάτικο ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Η απάντηση του ΠΑΟΚ για τη σχέση Σαββίδη - Ξάνθης

Από υποβιβασμό μέχρι αποβολή προβλέπει ο Νόμος σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας

«Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης»