Σε όλα ο Μασούρας!

Το απόλυτο συμμετοχών με Ολυμπιακό και Εθνική έχει ο Γιώργος Μασούρας, ενώ οι Μπουχαλάκης και Τσιμίκας έχουν κάνει έστω ένα...«ρεπό»!

Σε όλα ο Μασούρας!

Βασικοί στο ματς της Εθνικής ομάδας με το Λιχτενστάιν χρίστηκαν από τον Τζόνι Φαν΄τ Σιπ οι Μασούρας, Μπουχαλάκης και Τσιμίκας, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να συνεχίζουν ένα μεγάλο σερί συμμετοχών σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Αυτός που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια είναι ο Γιώργος Μασούρας, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς ως βασικός στις έξι αναμετρήσεις του Champions League, στον αγώνα με την Λάρισα και μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενώ βασικός ήταν και στην Φινλανδία με την Εθνική.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έπαιξε σε όλα τα ματς της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, στην Λάρισα για το πρωτάθλημα, αλλά και στους αγώνες της Εθνικής με την Φινλανδία και το Λιχτενστάιν. Δεν αγωνίστηκε καθόλου στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης ενώ ο Κώστας Τσιμίκας έπαιξε σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού και στο αποψινό της Εθνικής, αλλά δεν είχε αγωνιστεί με την Φινλανδία.

Είναι σίγουρα με περίοδος πολύ επιβαρυμένη για τους συγκεκριμένους παίκτες του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται στο παιχνίδι με τον Βόλο να υπάρξει κάποια ειδική διαχείριση από τον προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει και της αναμέτρησης με την Τότεναμ.