Ηρακλής : Ο Μπαξεβάνος στο τιμόνι της ομάδας εφόσον...

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα είναι ο νέος τεχνικός του Ηρακλή εφόσον ο «γηραιός» συμπορευθεί με τον Άρη Παλιοχωρίου στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.

Ηρακλής : Ο Μπαξεβάνος στο τιμόνι της ομάδας εφόσον...

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα κάτσει στον πάγκο του Ηρακλή, εφόσον η συμφωνία με τον Άρη Παλιοχωρίου ολοκληρωθεί. Οι «κυανόλευκοι» έχουν συζητήσει με τον Μπαξεβάνο και έχουν καταλήξει στο πλάνο μιας ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Θα αποτελεί μείγμα της περσινής πρωταθλήτριας Β´ Εθνικής νέων, τον Ηρακλή, με ορισμένους ακόμη ποδοσφαιριστές-επιλογές του νέου τεχνικού.

Ηρακλής: Τι ισχύει με την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο

Ο Μπαξεβάνος επανέρχεται στον πάγκο του Ηρακλή μετά από δύο χρόνια. Είχε συνεργαστεί με τους «κυανόλευκους» στη δεύτερη κατηγορία, χωρίς να ολοκληρώσει τη χρονιά.

Στο μεταξύ, το νέο εγχείρημα του Ηρακλή έχει τον... οικονομικό συμπαραστάτη του. Δεν είναι άλλος από τον Ηλία Θεοδωρίδη, πρώην αφεντικό του Αγροτικού Αστέρα και στέλεχος της διοίκησης του Ηρακλή, μέχρι πρόσφατα στο πλευρό του μεγαλομετόχου Παπαδόπουλου εκ Αμερικής.

Στη θέση του προέδρου σε μια προσωρινή διοίκηση προορίζεται ο Παναγιώτης Μαρμαρινός και σε ανάλογο ηγετικό πόστο θα βρεθεί ο Κώστας Ιωακειμίδης.

Τέλος, στο διοικητικό σχήμα που ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος συμμετέχουν ακόμη ο Φάνης Τουτζιάρης κι ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη, Νίκος Βαφειάδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ