Ηρακλής: Τι ισχύει με την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο

Το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι αβέβαιο, καθώς κανείς δε γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν. 

Ηρακλής: Τι ισχύει με την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο

Το ιστορικό σωματείο του Ηρακλή βρίσκεται στον «αέρα». Παράγοντες της ομάδας μίλαγαν πριν λίγο καιρό για τη συμμετοχή του «γηραιού» μέχρι και στη Super League 1, κάτι που όχι μόνο δεν κατέστη δυνατό αλλά αντιθέτως ακόμα δε γνωρίζουμε αν συμμετάσχει τελικά σε κάποια κατηγορία η ομάδα. Πως οδηγηθήκαμε όμως σε αυτή την κατάσταση;

Ηρακλής: Στη Super League 1 τη νέα σεζόν

Τον Ιούλιο η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε αίτηση στην ΕΠΟ για αναψηλάφηση της υπόθεσης του 2011, με την οποία στάλθηκε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά η αίτησή της δεν έγινε δεκτή...

Στις 3/8 ο Σάκης Χατζόγλου μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ δήλωνε πως η ομάδα θα πάρει το ΑΦΜ του Βόλου και θα παίζει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ΠΑΕ Βόλος τόνισε με επίσημη τοποθέτηση πως η ομάδα δεν πωλείται γράφοντας χαρακτηριστικά πως:«Ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο».

ΠΑΕ Βόλος: «Ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο»

Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 8/8 οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ψήφιζαν σε συνέλευση συνεργασία με την ομάδα ΠΟ Νέας Τριγλίας και συμμετοχή στη Football League. Η Τριγλία επίσης με ανακοίνωσή της, τόνιζε λίγο αργότερα πως δε θα υπάρξει συνεργασία με κανέναν και πως ο κόσμος της Χαλκιδικής θα καμαρώνει για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Football League.

O Τομ Παπαδόπουλος, μεγαλομέτοχος του «γηραιού» τόνιζε ότι η Τριγλία είχε απορριφθεί σαν λύση και πως ο ίδιος έβαλε 50 χιλιάδες ευρώ περιμένοντας και από τους άλλους μεγαλομετόχους να βάλουν 100 χιλιάδες για την αγορά του ΑΦΜ του Βόλου, κάτι που τελικά δεν έγινε με τον έναν εξ αυτών, τον Φώτη Θέο συγκεκριμένα, να τον χαρακτηρίζει «γραφικό».

Τομ Παπαδόπουλος (Ηρακλής): «Εστειλα 50.000 ευρώ για να πάρουμε το ΑΦΜ του Βόλου»

Με όλα αυτά οδηγηθήκαμε στο σήμερα όπου ο «γηραιός» έμεινε εκτός πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά η ΠΑΕ Ηρακλής θα συμπορευθεί με τον Άρη Παλαιοχωρίου για συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο και το ποδοσφαιρικό «μπάχαλο» με την ομάδα που πρωταγωνιστούσε κάποτε στην Α' Εθνική συνεχίζεται.