Τσιμίκας: Η καλύτερη μεταγραφή

Αποκάλυψη των προκριματικών για τον Ολυμπιακό ήταν ο νεαρός μπακ που έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια εξουδετερώνοντας τα "βαριά" όπλα των αντιπάλων.

Τσιμίκας: Η καλύτερη μεταγραφή

Δικαίως οι επιθετικοί κλέβουν την παράσταση, αφού αυτοί πετυχαίνουν τα γκολ, όμως, υπάρχουν κι άλλοι που αν μη τι άλλο κάνουν πολύ χρήσιμα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος φέτος δείχνει να είναι πιο ώριμος από ποτέ.

Ο "Τσίμι" είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην πορεία που έχει κάνει η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει "σβήσει" όλους τους ποδοσφαιριστές των αντιπάλων που έπεσαν πάνω του κάνοντας εξαιρετικά παιχνίδια.

«Είσαι στο μυαλό...», από τον Ολυμπιακό και... καρδούλες Μίτσελ, Μανωλά και Ντουντού (pics)

Πλέον έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και φυσικά απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Αυτό που κάνει τη διαφορά στον Τσιμίκα είναι πως παίζει με πολύ περισσότερο μυαλό. Είναι πειθαρχημένος στο παιχνίδι του και εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του.

Έχει πολύ δυνατά στη σεζόν ο νεαρός μπακ των Πειραιωτών, αλλά ο Μαρτίνς δεν τον αφήνει να εφησυχάσει. Συνεχώς του ζητάει και περισσότερα πράγματα, καθώς οι απαιτήσεις του είναι πολύ μεγάλες απ' αυτόν. Ο Έλληνας μπακ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στον Ολυμπιακό και στο λιμάνι αισθάνονται δικαιωμένοι που τον έχουν εμπιστευτεί.

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός 1-2: Τα highlights της επικής «ερυθρόλευκης» νίκης-πρόκρισης στη Ρωσία

Από πέρσι είχε δείξει τι μπορεί να κάνει, αλλά έχασε έδαφος από ένα σημείο και μετά με τον Λεονάρντο Κούτρη να παίρνει τη θέση. Ο Τσιμίκας τη φετινή σεζόν είναι αποφασισμένος όχι απλά να κρατήσει τη θέση του, αλλά να συνεχίσει να είναι ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού με πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και με προωθήσεις στην επίθεση.