Έτσι ονειρεύονται τον Ολυμπιακό!

Υπερηφάνεια και ενθουσιασμός στον κόσμο της κορυφαίας ελληνικής ομάδας. Και περιμένει κι άλλα στη συνέχεια, σε κάθε διοργάνωση!

Έτσι ονειρεύονται τον Ολυμπιακό!

Άλλος παίκτης έπαιξε πάρα πολύ καλά, άλλος λίγο καλύτερα, άλλος λίγο πιο κάτω, όλοι ήταν εξαιρετικοί. Κι ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι μαγεία και ευλογία.

Όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνει ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού μετά την κοπιαστική αλλά θριαμβευτική πορεία των προκριματικών, η οποία ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη νίκη στο Κράσνονταρ. Να ψάχνει ποιος ήταν λίγο καλύτερος από τον άλλον παίκτη σε ακόμη μία εξαιρετική ευρωπαϊκή παρουσία.

Ολυμπιακός: «Προκαταβολή» 30 εκατ. ευρώ για την είσοδο στους ομίλους του Champions League!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πιο ισχυρός ίσως από ποτέ στο προσκήνιο του διεθνούς ποδοσφαίρου, στο κορυφαίο επίπεδο. Και φυσικά μοιάζει στην Ελλάδα ότι είναι ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, ασχέτως εάν είναι μακριά από αυτόν την τελευταία διετία. Στον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ απλέ έδωσε ακόμη μία απόδειξη για τη δύναμή του σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που πανηγύριζε σαν μικρό παιδί στα αποδυτήρια έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος. Ο Πέδρο Μαρτίνς που έφτιαξε αυτή την ομάδα και συνεχώς δουλεύει να την κάνει καλύτερη έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος. Οι ποδοσφαιριστές το ίδιο, δίνουν ό,τι έχουν για να φέρουν την ομάδα και τους εαυτούς τους στην κορυφή. Και να έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους.

Κατάταξη UEFA: Στις πλάτες του Ολυμπιακού η Ελλάδα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε κι αυτός τη μεγάλη δική του βοήθεια, αυτή που πάντοτε προσφέρει, ώστε η ομάδα να φτάσει μέχρι τέλους. Στα προκριματικά. Και τώρα από την αρχή περιμένει, υπερήφανος και πλήρως ικανοποιημένος, να δει αυτή την ομάδα να συνεχίζει να τον ενθουσιάζει, να τον συναρπάζει πολλές φορές. Περιμένει ακόμα καλύτερα πράγματα, μεγαλύτερη ενίσχυση, μεγαλύτερη προσπάθεια και ακόμη σπουδαιότερα αποτελέσματα. Η ιστορία του Ολυμπιακού ως κορυφαίου εκπροσώπου της χώρας στο Champions League συνεχίζεται. Και φέτος κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει.

Πρώτος στόχος, όπως είπε την ώρα των πανηγυρισμών ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παραμένει η επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας. Αλλά και στην Ευρώπη, η φιλοδοξία είναι πολύ μεγάλη. Με την κλήρωση της Πέμπτης να έχει μεγάλη σημασία. Με τις μεταγραφές έως το τέλος της εβδομάδας επίσης.

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός 1-2: Ο «τσάρος» φορούσε ερυθρόλευκα!

Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο για δεύτερη στη σειρά χρονιά, να είναι η πιο επιτυχημένη κίνηση που έγινε. Κάτι καταγεγραμμένο πολλάκις και απολύτως κατανοητό.

Στην Ρωσία ο Ολυμπιακός (απ)έδειξε ότι έχει ξεφύγει σε ό,τι αφορά το σύνολο που έχει δημιουργήσει και πρόκειται να το ενισχύσει κι άλλο. Έχει ξεφύγει από τις άλλες ελληνικές ομάδες. Ασχέτως τι γίνεται και τι εμπόδια έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη είναι μακράν μπροστά απ’ όλους και εάν στην Ελλάδα παίξει όπως κάνει σε αυτά τα ματς των προκριματικών, τότε δεν θα έχει πρόβλημα για να ξαναπάρει τον τίτλο στη χώρα του ανεξαρτήτως εξυγιάνσεων και άλλων τέτοιων που ούτε στην… Ρωσία είναι δυνατό να τον σταματήσουν.