Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Δεν θα είναι «καυτή» η ατμόσφαιρα στο «Fatih Terim Stadium»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγωνιστεί παλαιότερα στο «Ali Sami Yen» της Γαλατά και στη «Vodafone Arena» της Μπεσίκτας και είχαν δει τους Τούρκους να κρεμιούνται σαν τσαμπιά στις εξέδρες. Οι οπαδοί της Μπασάκσεχιρ δεν θα γεμίσουν ούτε το... μισό γήπεδο!

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Δεν θα είναι «καυτή» η ατμόσφαιρα στο «Fatih Terim Stadium»

Αν λένε αλήθεια οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, τότε ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συναντήσει καμία καυτή ή εχθρική ατμόσφαιρα το βράδυ της Τετάρτης (7/8, 20.45) στο «Fatih Terim Stadium» κόντρα στην Μπασάκσεχιρ.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Γιατί ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το κανάλι

Οι τούρκικες ομάδες δημιουργούν ένα κλίμα που μπορεί να λυγίσει οποιαδήποτε ομάδα! Το κοινό της Γαλατασαράι, της Φενέρμπαχτσε και της Μπεσίκτας έχει αποδείξει ότι είναι ικανό να «τρομάξει» οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Μπασάκσεχιρ δεν έχει τον κόσμο που μπορεί να φοβίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο 17.200 θέσεων γήπεδό της, θα βρεθούν λιγότεροι από 8 χιλιάδες φίλαθλοι. Ούτε οι μισοί δηλαδή!

Πέρσι έκανε τεράστια προσπάθεια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εώς τις τελευταίες αγωνιστικές έπαιζε για τον τίτλο, αλλά ο κόσμος της δεν πήγαινε στο γήπεδο, γιατί πολύ απλά στην Κωνσταντινούπολη οι πόλοι είναι τρεις (Γαλατά, Μπεσίκτας, Φενέρ). Είχε φτάσει στο σημείο να κόβει μόλις 5 χιλιάδες εισιτήρια μία ομάδα που υποτίθεται πήγαινε για πρωτάθλημα.

Πρώτα η Μπασακσεχίρ και μετά η (όποια...) Πόρτο!

Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί σε «καυτές» έδρες, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό και έχει φύγει αλώβητος. Κατά συνέπεια, ακόμα και γεμάτο να ήταν το «Fatih Terim Stadium» οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα και δεν θα... λύγιζαν από τις εκδηλώσεις του κόσμου.

Για αυτό το λόγο η «Μπασάκ» δείχνει να είναι μία ομάδα που περισσότερο μοιάζει να είναι πιο επικίνδυνη μακριά από το «σπίτι» της παρά στο γήπεδό της. Έχει συνηθίσει ουσιαστικά να παίζει κατά κάποιο τρόπο σε ένα βουβό γήπεδο και τα αποτελέσματά της να τα παίρνει όχι με τη βοήθεια του κόσμου, αλλά χάρη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της.

Καρεμπέ: «Δεν είναι στην ατζέντα μας ο Μήτρογλου-παρακολουθούμε τον Οζκάν»